De Kippen Preuverie Foodtruck

De Kippen Preuverie is een uniek food concept van Stephanie’s Foodservice. De Kippen Preuverie staat geheel in het teken van het meest veelzijdige stukje vlees, KIP! Maar dan bereidt met een culinaire twist.

Nagenoeg alle ingrediënten die gebruikt worden in de gerechten vinden hun herkomst in de Achterhoek. De schilderijen van de Nederlandse kunstenares Liz maken dat De Kippen Preuverie een unieke uitstraling heeft. Deze foodtruck is mede daardoor een publiekstrekker met grote aantrekkingskracht op food lovers.

Wij werken uitsluitend samen met lokale leveranciers. Zo werken wij samen met Bakkerij Hengelo uit Hengelo Gelderland en Poelier ’t Vöske uit Lochem. Doordat wij korte lijnen hebben met onze leveranciers kunnen wij altijd onze productkwaliteit waarborgen. Hierdoor kunnen wij op ieder evenement mensen verassen met vernieuwende, maar bovenal smakelijke gerechten. Alle gerechten komen uit eigen keuken en worden bereidt volgens de HACCP normen.

Hoe werkt het?

Je besteld bij ons altijd een proeverij, dit kan variëren van 2 tot zelfs 10 verschillende ambachtelijke kip gerechtjes groot en klein, ideaal voor een lekkere middag lunch op je werk, of tijden je buurt feest! Alle gerechten zijn geïnspireerd door smaken en geuren van over de hele wereld en zelf voor jouw samen te stellen! Je hebt al een proeverij vanaf €15,00 en wij komen met onze foodtruck naar jou toe vanaf 20 personen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden om je te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Of neem direct Contact met ons op voor een offerte op maat!

  • Pulled Chicken

Ambachtelijk brood rijk gevuld met  kippenvlees, oosterse marinade, atjar, gefrituurde uitjes en home made BBQ saus.

  • Crunchy Burger

Ambachtelijk brood met krokante kip schnitzel, knapperige sla, pancetta, tomaat, augurk, in gelegde komkommer.

  • Spicy Chicken Nuggets

Home made chicken nuggets met zoet zure chili saus

  • Chicken Gyros

Ambachtelijk brood rijk gevuld met kip gyros, sla, komkommer en knoflook saus

  • Chicken  Saté 

Twee malse kip saté spiezen met teriyaki saus, gefrituurde uitjes, lente ui, stokbrood