Freelance kok

Freelance kok op locatie

Heeft U een restaurant of hotel ? En ben U tijdelijk op zoek naar een zelfstandig werkende kok? Bijvoorbeeld vanwege tijdelijke drukte, de vakantieperiode of ter vervanging bij ziekte ? Met meerdere jaren ervaring als kok in diverse bedrijven en  als eigen ondernemer bied ik professionele ondersteuning in uw keuken. 

Ik kom bij je koken ”kookworkshop”

Een kok aan huis! Ik kom bij je koken met mooie, verse gerechten en bijpassende wijnen en tover uw huis voor een avond om in een restaurant.

Een vier-, vijf- of meer gangenmenu met een bijpassend wijnarrangement. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Ik kom eerst bij U langs en neem een kijkje bij U in de keuken. Vervolgens bespreken we  specifieke wensen en ideeën en bedenken aan de hand hiervan in overleg met U een culinaire beleving.

Laat U en uw gasten genieten van een complete gastronomische avond zonder zorgen. Geen afwas, voorbereiding of boodschappen en je hoeft zelfs de deur niet uit! Onder het genot van een  heerlijk glas wijn en een culinair diner kan alle tijd aan gezelligheid en het samen zijn met de gasten worden besteed.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend mailen naar info@stephanies-foodserivce.nl of bellen naar : 0646297398