Catering hapjes

Standaard catering hapje

€0,90 per stuk
⦁ op basis van +/- 30 hapjes per schaal
De samenstelling van deze schalen kunnen varieren in oa:
⦁ Boerenkaas met zilverui
⦁ Boerenmetworst
⦁ Salami met roomkaas​
⦁ Kaas/roggebrood hapje
⦁ Grilworst met amsterdams uitje
⦁ Gevuld tomaatje
⦁ Ham met augurk
⦁ Stokbrood met diverse toppings oa. brie, kruidenboter, filet american, crème van sardine en bleu danish kaas.
⦁ Fruitprikkers, met ananas, meloen, druif etc.
⦁ Bitterballen met grove mosterd
—————————————————————————————————————

Luxe hapjes

 €1,00 per stuk
⦁ op basis van +/- 30 hapjes per schaal
De samenstelling van deze schalen kunnen varieren in oa:
⦁ Klassiek gevulde ei
⦁ Rosbief hapje
⦁ Haring met roggebrood
⦁ Ardennerham gevuld met Mon Chou
⦁ Bruchetta met tonijn tapende
⦁ Chorizo met ansjovis en olijf
⦁ Parmaham met meloen
⦁ Wrap kip filet pesto
⦁ Kippeling
⦁ Ambachtelijk gehaktballetje
—————————————————————————————————————

Super de luxe hapjes 

€1.20 per stuk
⦁ op basis van +/- 30 hapjes per schaal
De samenstelling van deze schalen kunnen varieren in oa:
⦁ Zalm sashimi prikker met citroen mayo en Japanse kruiden
⦁ Knoflook gamba met citroen mayo
⦁ Steak tartaar op lepel
⦁ Vis cocktail met snijbiet en ijsbergsla
⦁ Ebi Fry met limoen mayo
⦁ Chorizo bitterbal met truffel saus
⦁ Zalm tartaar in glaasje met dille
⦁ Wayung bitterbal met doesburgse mosterd
⦁ Gerooktepaling op knoflook toast
⦁ Coppa di parma met olijf

Bistro planken

Delicatesses geserveerd op grote planken. Ideaal voor grote gezelschappen.
Vis plank:
⦁ Met oa, haring, zalm, makreel, forel aangekleed met bijpassend garnituur, breekbrood en dips.
Te bestellen vanaf 30 personen à €3,00 per persoon
Charcuterie; luxe italiaanse vleesplank
⦁ met oa, parmaham, chorizo, salami’s, coppa di parma, spianata romana, olijven, brood en dips
Te bestellen vanaf 30 personen à €3,00 per persoon
Luxe kaasplank
⦁ Morbier, Halfharde kaas uit de Jura met een zwart streepje as. Pittig aroma wat doet denken aan hazelnoten
⦁ Grana Padano, is een harde Italiaanse kaas. De naam komt van grana, korrels van de gemalen kaas. Padano is de Italiaanse benaming voor de Povlakte. Grana Padano lijkt veel op Parmezaanse kaas, waar hij dan ook vaak mee verward wordt.
⦁ Manchego, dit is bekendste en meest geproduceerde kaas in Spanje. Hij wordt gemaakt van schapenmelk en komt uit de Zuidelijke provincie La Mancha. De smaak is heerlijk zuiver en verrassend nootachtig.
⦁ Taleggio DOP, is een zachte gewassen korstkaas die afkomstig is uit het gelijknamige dal in het Bergamo gebied in Lombardije. De kaas is herkenbaar aan de strepen in de oranje-roze korst met daarin blauwgrijze schimmelvlekken
⦁ Roquefort AOP is een Franse blauwschimmelkaas, genoemd naar het dorp Roquefort-sur-Soulzon in de Aveyron. Het is een schapenkaas waarvan de naam sinds 1925 beschermd is: alleen kaas uit (de buurt van) Roquefort mag zo genoemd worden.
⦁ Deze plank word aangekleed met, chutney’s, fijne mosterd en brood.
Te bestellen vanaf 30 personen à €3,00 per persoon

*Benoemde prijzen zijn ex btw.